Locații pentru nuntă în aer liber

Interesul tot mai mare pentru locațiile de nuntă în aer liber mă bucură foarte mult atât pe mine cât și pe colegii mei pentru că avem posibilitatea să înlocuim bucătăria noastră cu o bucată de natură.

Este ceva foarte special la nunțile organizare în natură: frumusețea de neegalat a unui lac strălucitor, nisipurile aurite de soare ale unei plaje care îmbrățișează marea, vârful unui munte care se izbește de norii albi ca spuma laptelui sau intimitatea romantică a grădinii casei tale.

O nuntă cu adevărat deosebită, cu atât mai mult o nuntă în aer liber, urcă provocările la un alt nivel iar o parte importantă din aceste provocări țin de pregătirea meniului pentru nuntă acolo unde, de cele mai multe ori, nu există nici măcar un colț de bucătărie. Anii de experiență ne-au pregătit pentru astfel de situații iar acum putem spune, fără a fi lipsiți de modestie, că putem găti pentru nunta ta oriunde în lume.

Alegeți o locație pentru nuntă în aer liber și lăsați-ne pe noi să gătim preparate deosebite gătite excelent cu pasiune și dedicare!

 

În continuarea acestui articol am selecționat câteva fotografii ale unor locații pentru nuntă în aer liber care să vă inspire.

Locații pentru nuntă în aer liber la munte

Locații pentru nuntă în aer liber la mare

Locații pentru nuntă în aer liber în pădure

Locații pentru nuntă în aer liber pe malul unui lac

Locații pentru nuntă în curtea casei tale

Care este locația ta preferată?