Meniu Nuntă sau Botez

Atunci când planifici un eveniment, unic în viață, unde vei invita familia și cei mai apropiați prieteni, produsele de înaltă calitate sunt importante, la fel și nivelul serviciilor oferite. Bogdan Piele Events oferă o paletă largă de preparate ce pot construi meniul evenimentului tău. Preparate cu alimente proaspete, niciodată congelate, produsele noastre sunt de o calitate și un aspect impecabil.

Dacă aveți o idee despre preparate care nu se regăsesc în meniurile noastre este minunat! Bucătarilor noștri le place să pregătească preparate personalizate.

Pentru a asigura un gust desăvârșit, preparatele proaspete sunt finalizate în cuptoarele noastre mobile.

Meniul pentru nuntă sau botez este construit dintr-un antreu ce poate conține la rândul său mai multe piese, un pește cu garnitură, tradiționalele sărmăluțe cu mămăliguță, afumătură și ardei iute, felul principal care poate conține unul, două sau chiar trei tipuri de carne, acompaniate de o garnitură plus salată, și nelipsitul tort.

Meniu nuntă sau botez: Gustare.

Meniu nuntă sau botez: Tipuri de pește.

Meniu nuntă sau botez: Fel principal.

 

Un exemplu de aperitiv de nuntă:

meniu nunta sau botez
meniu nunta sau botez

Ca furnizor de servicii complete vă punem la dispoziție personal experimentat: chelneri și barmani profesioniști care să servească, lăsându-vă libertatea de a vă bucura de eveniment.

Pentru mai multe detalii și rezervări vă rugăm să ne contactați.