Nuntă de poveste la Curtea de Argeș – Meniu – Bogdan Piele Events

Cea mai mare provocare a anului 2016 pentru Bogdan Piele Events. Luna octombrie a acestui an ne-a adus un eveniment foarte frumos. O petrecere de nuntă la care au participat peste o mie (1000) de invitați. Un eveniment important, pretențios, cu așteptări pe măsură.

Suntem obișnuiți cu evenimente simultane unde numărul invitaților să depășească 1000. De această dată provocarea a fost și mai mare deoarece a implicat să mergem cu toată bucătăria în deplasare, la Curtea de Argeș. Aici a avut loc balul unei nunți de poveste. Într-un cort măiestos, instalat la poalele munților.

 

Meniul propus pentru nuntă:

Invitații s-au bucurat de o gustare  bogată, diversificată.

Piesele care au compus antreul:

1.Deliciu măcelăresc.

2.Tartar de somon cu caviar de vinete.

3.Ruladă din brânzeturi fine românești.

4.Quiche Lorraine cu ciuperci.

5.Vitello tonnato.

6.Foie gras bon-bon.

7.Canapele cu cârnat vânătoresc.

gustare-meniu-nunta-curtea-de-arges

 

 

Fileuri de Butterfish servit cu legume ratatoullie.

Butterfish cu ratatouille de legume si sos mediteranean
Butterfish cu ratatouille de legume și sos mediteranean

Tradiționalele sarmale cu mămăliguță, afumătură și ardei iute.

Felul principal a fost compus din pulpă de rață, antricot de vită, cartofi dophinoise și salată verde.

Pulpă de rață confiată, antricot de vită frăgezit în sos de vin rosu și cartof dauphinoise.
Pulpă de rață confiată, antricot de vită frăgezit în sos de vin rosu și cartof dauphinoise.

Un montaj video care surprinde câteva momente importante ale evenimentului. Mulțumesc pe această cale tuturor celor care au fost implicați. Fără ajutorul vostru nimic nu ar fi fost posibil.