Locații pentru nuntă în aer liber

Interesul tot mai mare pentru locațiile de nuntă în aer liber mă bucură foarte mult atât pe mine cât și pe colegii mei pentru că avem posibilitatea să înlocuim bucătăria noastră cu o bucată de natură.

Este ceva foarte special la nunțile organizare în natură: frumusețea de neegalat a unui lac strălucitor, nisipurile aurite de soare ale unei plaje care îmbrățișează marea, vârful unui munte care se izbește de norii albi ca spuma laptelui sau intimitatea romantică a grădinii casei tale.

O nuntă cu adevărat deosebită, cu atât mai mult o nuntă în aer liber, urcă provocările la un alt nivel iar o parte importantă din aceste provocări țin de pregătirea meniului pentru nuntă acolo unde, de cele mai multe ori, nu există nici măcar un colț de bucătărie. Anii de experiență ne-au pregătit pentru astfel de situații iar acum putem spune, fără a fi lipsiți de modestie, că putem găti pentru nunta ta oriunde în lume.

Alegeți o locație pentru nuntă în aer liber și lăsați-ne pe noi să gătim preparate deosebite gătite excelent cu pasiune și dedicare!

Pentru a vă inspira v-am pregătit o galerie ce conține locații pentru nuntă în aer liber:

Această prezentare necesită JavaScript.

2 thoughts on “Locații pentru nuntă în aer liber”

  • Buna seara vrem si noi sa facem nunta in aer liber la munte pe langa brasov suntem 10 persoane si am vrea sa stim si noi detalii daca se poate face sau nu si binenteles un pret va ocupati dvs de tot sau cum functioneaza multumesc astept raspuns

    • Buna ziua.Va multumim pentru interesul acordat.Evenimentul se poate organiza si va putem oferi o solutie completa dar am avea nevoie de ceva mai multe detalii.Pentru asta va rugam sa ne contactati la unul din numerele de telefon afisate pe prima pagina a site-ului. O zi frumoasa.

Lasă un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *